Allstrins måleri & design AB

Vilka är vi på Allstrins Måleri & Design AB? 

VD allstrins måleri

Helena & Jimmy Allstrinmålare allstrins måleri

Vi är makarna Allstrin, bor och lever i Vallentuna och dess närort. 

Helena har vuxit upp i Täby och har alltid varit målmedveten och driven. De som känner Helena, vet att hon sedan liten alltid möblerat om, ändrat färg och tänkt på inredning.

Jimmy flyttade till Vallentuna som ung vuxen, där han alltid drömt om att bli egen företagare. Vilket nu har blivit till verklighet.

Helena har varit med och drivit flera företag under sina yrkesverksamma år, och besitter bred erfarenhet kring uppstart och entreprenörskap.  

Jimmy brinner för hantverket.


Vi har stor fokus på skicklighet & hållbart hantverk för miljön, för våra kunder och för våra målare. 


Hos oss som kund är du alltid i fokus och vi har en levande diskussion under och efter arbetets gång.


Jimmy som målare är väldigt engagerad och hängiven måleriet. 

Tillsammans utgör vi en perfekt duo. Då vi erbjuder färgsättning,inredning och styling tillsammans med oss på Allstrins blir måleriet en härlig resa tillsammans med kunden.


Vi brinner för skapandet, från idé levererar vi den färdiga produkten kunden önskat.Må så gott


Helena & Jimmy 

allstrinsmaleri, vallentuna, täby, måleritjänster

ROT- avdrag

ROT- avdrag ger privatpersoner att måla om och förnya deras hem med en skattereduktion av hushållstjänster. Den som villl genomföra reparationer, om- eller tillbyggnader eller underhåll av ett småhus eller bostadsrätt får en skattereduktion med 30% av underlaget, dock är det max 50 000 per år och individ.

Om kunden inte har något ROT- avdrag när fakturan skall betalas, betalas hela kostnaden av kunden.MILJÖ


För oss är det en självklarhet att arbeta med miljöanpassade produkter, Detta för att kunna erbjuda vi som arbetar en sund arbetsmiljö samt för att tillgodose våra kunders miljökrav. Vi använder oss därför till stor del färger från Alcro, det är den tillverkare som tilldelats flest EU- blommor av svenska SIS miljömärkning. 


Kvalitet & effektivitet

Kvaliteten är den viktigaste biten i vårt arbete, eftersom nöjd kund kan generera fler kunder.


Säkerhet & GDPR

Vi på Allstrins Måleri & Design Ab är fullt försäkrade för eventuella olycksfall eller skador och vi har även tystnadsplikt. Följ våran vardag på sociala medier. Vi finns både på Facebook och Instagram 

Där lägger vi upp referensbilder av tidigare och pågående projekt,samt få en uppfattning av vår vardag och annat som berör verksamheten.


                                                         Välkomna!